خانه پزشک

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍوَآلِ مُحَمَّد لعنت خدابرسوال فروشان وحامیانشان اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍوَآلِ مُحَمَّدٍ

خانه پزشک

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍوَآلِ مُحَمَّد لعنت خدابرسوال فروشان وحامیانشان اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍوَآلِ مُحَمَّدٍ

رقابت 16 هزار داوطلب آزمون دستیاری. فرصت جدید برای مناطق‌ محروم

 

از سوی مرکز سنجش اعلام شد:

رقابت16هزار داوطلب آزمون دستیاری. فرصت جدید برای سهمیه مناطق‌محروم  

سی و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی 29 بهمن برگزار می شود که برای 16 هزار 673 نفر کارت ورود به جلسه آزمون صادر شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس آخرین آمار در سی و هفتمین دوره آزمون دستیاری 7 هزار و 188 زن و 9 هزار و 485 مرد شرکت کرده اند.
همچنین مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت اعلام کرد: کلیه متقاضیان واجد شرایط سهمیه مناطق محروم این دوره آزمون که مراحل ثبت نام خود را در موعدهای مقرر انجام داده و نسبت به اسکن و ارسال اینترنتی مدارک مورد نیاز اقدام کرده اند می توانند برای اطلاع از وضعیت بررسی مدارک خود به سایت مرکز سنجش مراجعه کنند.
این دسته از افراد جهت مشاهده وضعیت بررسی مدارک ارسالی خود در خصوص سهمیه انتخابی (تائید، عدم تائید و یا نقص مدارک) می توانند با کد رهگیری به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت بهداشت به نشانی
http://sanjeshp.ir مراجعه کنند. مرکز سنجش اعلام کرد: به کلیه افرادی که دارای نقص مدرک شناخته شده اند، مهلت داده می شود تا تاریخ 28 بهمن ماه جاری نسبت به اسکن و ارسال مدارک مورد نیاز صرفاً از طریق اینترنتی اقدام کنند. مهلت ارائه شده آخرین فرصت ارسال مدارک بوده و قابل تمدید نخواهد بود.
سی و هفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی بالینی در 25 رشته و 30 دانشگاه علوم پزشکی و موسسه وابسته به وزارت بهداشت روز پنجشنبه 29 بهمن ماه سال جاری برگزار می شود و کارت ورود به آزمون نیز در روزهای 27 و 28 بهمن ماه توزیع می شود.   


 اطلاعیه شماره 7 سی‌وهفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی 

 

بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان واجد شرایط سهمیه مناطق

محروم سی وهفتمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی که مراحل ثبت نام خود را در موعدهای مقرر انجام داده و نسبت به اسکن و ارسال اینترنتی مدارک مورد نیاز اقدام نموده اند می رساند جهت مشاهده وضعیت بررسی مدارک ارسالی خود در خصوص سهمیه انتخابی (تائید ، عدم تائید و یا نقص مدارک) با کد رهگیری به اینجا مراجعه نمایند.

به کلیه افرادی که دارای نقص مدرک شناخته گردیده اند، مهلت داده می شود تا تاریخ 28/11/1388 نسبت به اسکن و ارسال مدارک مورد نیاز صرفاً از طریق اینترنتی اقدام نمایند.

بدیهی است مهلت ارائه شده آخرین فرصت ارسال مدارک بوده و قابل تمدید نمی باشد.

نظرات 5 + ارسال نظر
[ بدون نام ] یکشنبه 4 بهمن 1388 ساعت 01:36 ق.ظ http://www.iran-uk.com/article.php?id=45890

به بالایی یکشنبه 4 بهمن 1388 ساعت 12:05 ق.ظ

بی وجدان میخوای بچه های مردم رو اغفال کنی امتحان ندن،خودت بری اول بشی؟؟!!
زکی!!

وجدان شنبه 3 بهمن 1388 ساعت 07:49 ب.ظ http://www.irangreenvoice.com

همکاران سبز برای پیروزی به جمع تحریم کنندگان ازمون دستیاری ۸۸ بپیوندید.سبز سبز باشید که صبح ظفر نزدیک است.

[ بدون نام ] شنبه 3 بهمن 1388 ساعت 07:40 ب.ظ http://womenshealthbook.info/

[ بدون نام ] شنبه 3 بهمن 1388 ساعت 07:08 ب.ظ

خانمی با لباس کتان راه راه وشوهرش با کت وشلوار دست دوز و کهنه در شهر بوستن از قطار پایین آمدند و بدون هیچ قرار قبلی راهی دفتر رییس دانشگاه هاروارد شدند.
منشی فوراً متوجه شد این زوج روستایی هیچ کاری در هاروارد ندارند و احتمالاً اشتباهی وارد دانشگاه شده اند.
مرد به آرامی گفت: «مایل هستیم رییس را ببینیم.»
منشی با بی حوصلگی گفت: «ایشان امروز گرفتارند.»
خانم جواب داد: « ما منتظر خواهیم شد.»
منشی ساعتها آنها را نادیده گرفت و به این امید بود که بالاخره دلسرد شوند و پی کارشان بروند، اما این طور نشد.
منشی که دید زوج روستایی پی کارشان نمی روند سرانجام تصمیم گرفت برای ملاقات با رییس از او اجازه بگیرد و رییس نیز بالاجبار پذیرفت.
رییس با اوقات تلخی آهی کشید و از دل رضایت نداشت که با آنها ملاقات کند.
به علاوه از اینکه اشخاصی با لباس کتان و راه راه وکت وشلواری دست دوز و کهنه وارد دفترش شده، خوشش نمی آمد.
خانم به او گفت: «ما پسری داشتیم که یک سال در هاروارد درس خواند. وی اینجا راضی بود. اما حدود یک سال پیش در حادثه ای کشته شد. شوهرم و من دوست داریم بنایی به یادبود او در دانشگاه بنا کنیم.»
رییس با غیظ گفت :« خانم محترم ما نمی توانیم برای هرکسی که به هاروارد می آید و می میرد، بنایی برپا کنیم. اگر این کار را بکنیم، اینجا مثل قبرستان می شود.»
خانم به سرعت توضیح داد: «آه... نه... نمی خواهیم مجسمه بسازیم. فکر کردیم بهتر باشد ساختمانی به هاروارد بدهیم.»
رییس لباس کتان راه راه و کت و شلوار دست دوز و کهنه آن دو را برانداز کرد و گفت: «یک ساختمان! می دانید هزینه ی یک ساختمان چقدر است؟ ارزش ساختمان های موجود در هاروارد هفت و نیم میلیون دلار است.»
خانم یک لحظه سکوت کرد.
رییس خشنود بود.
شاید حالا می توانست از شرشان خلاص شود.
زن رو به شوهرش کرد و آرام گفت: «آیا هزینه راه اندازی دانشگاه همین قدر است؟ پس چرا خودمان دانشگاه راه نیندازیم؟»
شوهرش سر تکان داد.
رییس سردرگم بود. آقا و خانمِ "لیلاند استنفورد" بلند شدند و راهی کالیفرنیا شدند، یعنی جایی که دانشگاهی ساختند که تا ابد نام آنها را برخود دارد:
دانشگاه استنفورد از بزرگترین دانشگاههای جهان، یادبود پسری که هاروارد به او اهمیت نداد

ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد